tel.: +386 5 33 52 100
fax.: +386 5 30 01 558
info@stem.si
  Slovenščina  English (United Kingdom)  Deutsch (DE-CH-AT)  Polish (Poland)  Bulgarian (Български)  Russian (CIS)  Slovenčina (Slovenská republika)
 

STEM d.o.o.
Vipavska cesta 67
5000 Nova Gorica
Slovenia

tel.: +386 5 33 52 100
fax.: +386 5 30 01 558
e-mail: info@stem.si
http: www.stem.si

POSEBNI PESKALNI STROJI Печать

PESKALNI STROJI ZA MIKROKOVANJE TIP "PIN"

Peskalni stroji za mikrokovanje (shot peening in stress peening) se uporabljajo v mnogih industrijskih panogah, predvsem pa v avtomobilski in letalski industriji.

Namen teh strojev je, da na kovinskih proizvodih utrdijo površino kar zmanjšuje možnost nastanka mikro razpok. Rezultat takšnega mikrokovanja je daljša življenjska doba tako obdelanih proizvodov.

Povečano učinkovitost mikrokovanja in s tem življenjsko dobo peskancev (npr. spiralnih vzmeti, listnatih vzmeti, zobnikov, gredi itd.) dosežemo z natančnim izborom vseh peskalnih parametrov, ki vključujejo:

  • čas peskanja,
  • kot peskanja,
  • tip peskalnega granulata,
  • stopnjo pokritja in
  • hitrost peskalnega granulata.

 

PESKALNI STROJI ZA ŽELEŽNIŠKA KOLESA TIP "W"

Peskalni stroji za železniška kolesa so posebni namenski stroji, ki se uporabljajo za čiščenje železniških koles po termični obdelavi ter za pripravo površine za nadaljnjo mehansko obdelavo. Kolesa eno za drugim vstopajo v peskalni stroj, kjer se vrtijo pod curkom jeklenega granulata, ki ga mečejo turbine, s čimer dosežemo enakomerno in zelo kvalitetno opeskano površino koles.

 

 

 

 

 

 

 

PESKALNI STROJI ZA ŽICO V ZAVITKIH TIP "COW"

Peskalne stroje za žico v zavitkih uporabljamo pri proizvodnji okroglih, šesterokotnih, kvadratnih in ploščatih žic zavitih v zavitke. Ti stroji se odličen nadomestek za kislinsko oziroma kemično čiščenje žic, ki postaja vedno večji ekološki problem predvsem zaradi skladiščenja in razgradnje teh snovi po uporabi, poleg tega pa s temi stroji tudi znižamo obratovalne stroške procesa čiščenja.

 

 

 

 

Poleg zgoraj navedenih rešitev za peskanje, je STEM d.o.o. specializiran za izdelavo posebnih namenskih peskalnih strojev, s čimer lahko zadovoljimo potrebe tudi najzahtevnejšega kupca. Nudimo vam široko paleto rešitev za vaš proces peskanja s prilagoditvami po vaši želji.

Пожалуйста, воспользуйтесь нашей контактной формой и отправьте нам запрос. Наши специалисты в кратчайшие сроки подготовят для Вас оптимальное предложение с учётом Ваших требований.

 

Copyright STEM d.o.o. 2011 - 2019 | Legal notice | web site production mkg.Creative

 
 

Сообщение
  • Our website uses cookies. This improves your online experience and we can constantly improve the content.
    Do you agree with the use of cookies on our site?