Uporaba piškotkov na spletnem mestu

Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov povezanih z njim je:


Naziv podjetja:STEM, d.o.o.
Naslov:VIPAVSKA CESTA 67
Pošta in kraj:5000 NOVA GORICA
Naslov elektronske pošte:#EM#696f646c4476726265277962#EM#
Kontaktna telefonska številka:+386 5 33 52 100

Podrobneje o ravnanju z osebnimi in drugimi podatki uporabnikov, si lahko preberete v pravnih pogojih, ki so dostopni na spletni strani.

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

 
Ime piškotkaNamen piškotkaOpis piškotkaČas trajanja
gdpr_agreements sistemski Piškotek, nujen za pravilno delovanje spletne strani 1 leto
GPS, IDE, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC funkcionalni Piškotki, ki jih Youtube uporablja za prikazovanje video posnetkov do 1 leto
_ga analitični Piškotki, ki jih uporablja Google Analytics, za spremljanje statistike ogledov spletne strani 2 leti


Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve v kolikor uporablja te piškotke: 1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in 2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata. Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.